tag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post1982206773174490474..comments2023-11-20T11:31:57.292+01:00Comments on Kad ja kuvam . . .: Sladoled od jogurta i voćairenalanahttp://www.blogger.com/profile/02605864874970212863noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-27080030525340949432019-04-15T11:22:24.927+02:002019-04-15T11:22:24.927+02:00Hvala! Hvala! irenalanahttps://www.blogger.com/profile/02605864874970212863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-5732287871556004162019-04-13T15:03:24.739+02:002019-04-13T15:03:24.739+02:00krasni recepti, krasan blog, hvala Jukikrasni recepti, krasan blog, hvala Jukiahttps://www.blogger.com/profile/07063295084797744007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-81598858859673302572014-06-16T18:47:38.262+02:002014-06-16T18:47:38.262+02:00To je 4. jul a kod nas 4. oktobar tako da imamo jo...To je 4. jul a kod nas 4. oktobar tako da imamo jos dosta da cekamo. Sladoled se lako pravi a dovoljno je da se promijesa par puta i bice odlican i bez masine. Ja sam i trecu turu napravila i kad ga posluzujem obavezno nasjeckam jagode i stavim slaga pa dodje kao neki vocni kup.irenalanahttps://www.blogger.com/profile/02605864874970212863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-3171246875076626392014-06-16T02:56:06.971+02:002014-06-16T02:56:06.971+02:00Drago mi je sto si tu i to sa kako divnim receptom...Drago mi je sto si tu i to sa kako divnim receptom!! Moj slatkis stize za americki dan zahvalnosti i nemoze doci u bolji cas jer smo tako zahvalni za njega. Ovaj sladoled moram isprobati mada nemam masinu za isti ali imam kontejner i ruke pa cu mjesati :-))). Sretno sa svim! Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-92213072446894997292014-06-11T20:45:48.851+02:002014-06-11T20:45:48.851+02:00Hvala puno svima! Zadnjih par mjeseci sam bila zao...Hvala puno svima! Zadnjih par mjeseci sam bila zaokupljena nekim drugim stvarima mada vas sve redovno pratim ali sam se bavila nekim mnogo znacajnijim kuvanjem pa ako sve bude ok za 3-4 mjeseca cu imati jedan veoma poseban slatkis:-)irenalanahttps://www.blogger.com/profile/02605864874970212863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-57706373346982483312014-06-11T13:56:44.063+02:002014-06-11T13:56:44.063+02:00baš mi je drago da si nam se vratila,da znaš da ve...baš mi je drago da si nam se vratila,da znaš da već duže vrijeme razmišljam što te nema.mislila sam ti pisati meil da vidim kako si,ali sam vidjela da nema adrese na blogu.<br />u svakom slučaju,znaj da si nam nedostajala...<br />sladoled je odlična poslastica ljeti,a Lana ima sve divne i isprobane recepte.<br />veliki zagrljaj ti šaljem !Danka Vhttps://www.blogger.com/profile/05447963232596734087noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-66781384513416395982014-06-11T12:25:59.540+02:002014-06-11T12:25:59.540+02:00Divan sladoled. Sa srecom, sta god da je u pitanju...Divan sladoled. Sa srecom, sta god da je u pitanju!Nale Coolinarijahttps://www.blogger.com/profile/04827794606778968881noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-29257467843136489662014-06-11T10:49:33.956+02:002014-06-11T10:49:33.956+02:00Divna kreacija; volim koristiti jogurt u sladoledi...Divna kreacija; volim koristiti jogurt u sladoledima, jer daje posebnu notu. <br />Srecno sa novim desavanjima, sta god da je u pitanju :-)jasna varcakovichttps://www.blogger.com/profile/05996238860556223973noreply@blogger.com