tag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post5945272527383129199..comments2023-11-20T11:31:57.292+01:00Comments on Kad ja kuvam . . .: Pizzairenalanahttp://www.blogger.com/profile/02605864874970212863noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-35360302573613377392012-08-01T08:12:09.568+02:002012-08-01T08:12:09.568+02:00Divna pizza :) slično i ja radiDivna pizza :) slično i ja radiJust Cake Girlhttps://www.blogger.com/profile/08193946557464565099noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-32942065054489442542012-07-31T13:53:02.046+02:002012-07-31T13:53:02.046+02:00I mi ju volimo, naravno. Bas jucer mi je muz rekao...I mi ju volimo, naravno. Bas jucer mi je muz rekao da i oni u restoranu testo drze obavezno u frizideru.Mimihttps://www.blogger.com/profile/03470793036477734895noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-30511724365671283292012-07-30T15:53:40.044+02:002012-07-30T15:53:40.044+02:00Tako je, baš tako. Testo za picu mora prenoćiti u ...Tako je, baš tako. Testo za picu mora prenoćiti u frižideru minimum 24 sata. ja sam nekako sama do toga došla pre x godina i niko mi nije verovao, a onda sam pre neki dan videla na TV-u jednu emisiju sa najpoznatijim pizza majstorom u Italii koji je isto to rekao. <br />Moja omiljena je samo kačkavalj i kulen. Joj, sećam se onih kad sam bila mala koje je mama pravila, to su bile više torte nego pice ali smo ih svakako jeli i uživali.J e l e n ahttps://www.blogger.com/profile/12855049605352826497noreply@blogger.com