tag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post8336889797969737544..comments2023-11-20T11:31:57.292+01:00Comments on Kad ja kuvam . . .: Sataraširenalanahttp://www.blogger.com/profile/02605864874970212863noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-70814407025694138442014-06-28T09:30:03.330+02:002014-06-28T09:30:03.330+02:00Ta ideja o satarasu i domcem hlebu mi odlicno zvuc...Ta ideja o satarasu i domcem hlebu mi odlicno zvuci samo sto bih ja umjesto vrhnja dodala mladi kajmak mljac. Trenutno nisam bas u formi da pravim hleb ali jos par mjeseci i bice i to:-)irenalanahttps://www.blogger.com/profile/02605864874970212863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-53716149120734136462014-06-28T05:04:29.463+02:002014-06-28T05:04:29.463+02:00U trudnoci poludim za satarasom. Mirise mi kuca n...U trudnoci poludim za satarasom. Mirise mi kuca na njega a starasa nema niti na vidiku :-). Posto sam trenutno u drugom stanju sataras se kuha vec drugi dan uzastopno i sluzi uz domacu pogacu i vrhnju pa ko zeli da zacini moze a ko ga voli onako solo jede tako. Ja ga preferiram jesti kao glavno jelo samo uz domaci hljeb, vrhnju i umacem sa rukama. To je za mene pravo uzivanje. Tvoj sataras izgleda divno. Volim paprike a posebno ih volim u satarasu. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-45157319568415309152014-06-27T22:29:58.534+02:002014-06-27T22:29:58.534+02:00Pravo letnje jelo, meni je fino za grickanje i ova...Pravo letnje jelo, meni je fino za grickanje i ovako samo, ali ne bih imala nista protiv "dodataka" na slici, rucak za 5+.:))) p.s. svidja mi se fotkica na kojoj se jelo jos pusi.:))mignonnehttps://www.blogger.com/profile/11544166583613737396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2556402756101913929.post-19215988430950352642014-06-27T20:55:52.273+02:002014-06-27T20:55:52.273+02:00Ovo je moje omiljeno letnje jelo,koje ja često spr...Ovo je moje omiljeno letnje jelo,koje ja često spremam i zimi,ja stavim više paradajza,ali naravno,svako po svom ukusu.Prijatno:))Zorica Pavlovichttps://www.blogger.com/profile/14854685391225416966noreply@blogger.com