Странице

петак, 11. јул 2014.

Tiramisu sa jagodama


Evo dok još mogu da se pronađu jagode i jedan divan i lagan kolač koji ja obožavam. Kada ga napravim rijetko mogu da odlolim da ga ne probam kašikom direktno iz pleha jer ne mogu da sačekam da se fino ohladi da bi se mogao rezati. Recept sam već objavila i sa voćem i bez voća tako da ga ovdje neću ponavljati već objavljujem samo sličice da vam skrenem pažnju na ovu varijantu tiramisua.


IMG_7863


IMG_7931



IMG_7900

6 коментара:

  1. Wow, super izgleda. Krem ti je baš savršeno čvrst i može fino da se izreže. Jaako volim! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa za moj ukus je taman cvrst koliko treba da moze da se reze ali da ipak ima finu strukturu. Ja od kad sam otkrila ovaj recept druge i ne probam jer je on sve sto sam od tiramisua ocekivala jedino nekad napravim ove vocne varijante mada mi je i ona osnovna fantasticna.

      Избриши
  2. Prvi put vidim tiramisu s jagodama. Uvek sam mislila, da tiramisu je samo s cokoladom. Ali covek se uci, dok je ziv :)

    ОдговориИзбриши