петак, 1. новембар 2013.

Slava

Nema me baš puno poslednjih dana jer nemam vremena ni za šta. Stalno sam u nekoj žurbi. Prvo sam ja slavila rođendan i to jubilarni 40. koji nisam stigla ni da zabilježim, juče nam je bila slava, sjutra Lana slavi rođendan u jednoj igraonici sa drugarima i za taj događaj ja naravnom spremam torticu a u nedelju rođendan slavimo kući. Juče sam ipak ugrabila 5 minuta da slikam bar slavski kolač koji svake godine pravim po istom receptu sa Coolinarike.

kuvar11

IMG_0625

IMG_0609

Za kraj evo i malo slavskih kolača da se zasladite. Na slici su breskvice, padobranci, sedmo nebo sa tri kore(od oraha, kokosa i pečenih lješnika), kolač od bjelanaca i čupava pita od jabuka.

IMG_0643

4 коментара:

  1. Divan slavski kolac, a tek kolacici... sve lepi razlozi za slavlje, srecan rockas tebi i Lani, i da sve lepo proslavite.:)))

    ОдговориИзбриши
  2. Sretan ti okrugli rodjendan, Lani takodje! Slavska pogaca je divna kao i kolaci. Veliki pozdrav u zelji da se lijepo provedete :)

    ОдговориИзбриши
  3. Irena, slavski kolač baš divno izgleda, svaka čast! I naravno, srećan tebi i Lani rođendan i nadam se da ćete se divno provesti za njen (a i da se ti nećeš pretjerano umoriti od spremanja! :))

    ОдговориИзбриши
  4. Slavski kolač ti je prelep! Svaka čast kako si ga uradila! Srećna slava i svi rodjendani koje slavite ovih dana ;)

    ОдговориИзбриши