недеља, 5. јун 2016.

Vratia se Šime

Lana je bila na Ivanovim Koritima sa školom. Ovo je već drugi put kako ide i oba puta se vratila oduševljena prirodom, šetnjama i raznim drugim sadržajima koje su za njih pripremili u odmaralištu Lovćen. Mi smo naravno išli da je posjetimo i da provedemo jedan dan u pripodi, čak smo i đuskali uz ostalu djecu i animatore. Međutim zaboravili smo da ponesemo aparat tako da su slike od prošle godine kada smo takodje išli da posjetimo Lanu i sa jednog našeg izleta. U svakom slučaju Ivanova Korita su odlična destinacija za sve koji vole prirodu i planinarenje, jer se odatle može pješice do Mauzoleja na Lovćenu, ali bogami i za one koji vole da uživaju u roštiljanju na čistom vazduhu.

IMG_4814

IMG_4811

IMG_4806

IMG_0849

IMG_0816



IMG_0779

IMG_0772

IMG_0770 


Kada se Lana vratila kući za dobrodošlicu je dobila torticu.


IMG_7808

IMG_7803

IMG_7778

5 коментара:

  1. Divna priroda, zapravo nisam nikad bila u Crnoj Gori. Znas li zasto bas taj naziv Ivanova Korita? Vjerujem da se Lana dobro obradovala krasnoj tortici :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mjesto Ivanova Korita i izvor koji se tu nalazi dobili su ime po Ivanu Crnojevicu koji se smatra osnivacem danasnjeg Cetinja. Ivanova Korita se nalaze na Lovcenu pored puta od Cetinja do Mauzoleja.

      Избриши
  2. Анониман28. јул 2016. 12:10

    Pretražujući recepte naidjoh na ove prelepe fotografije, posebno šume. Toliko je lepa ova fotografija i toliko svežine u bojama da prosto daje osećaj da ste deo toga u stvarnosti, a i Lovćen je posebno mesto, gordo i svoje. Tortice za doček upotpunile su i zaokružile, predpostavljam, jedan prelep dan.
    Pozdrav od Vesne.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala na ovom divnom komentaru. Ivanova korita su zaista divno mjesto i za razliku od Podgorice koja ljeti pozuti tamo je uvijek sve zeleno i svjeze. S vremena na vrijeme treba poci na takva mjesta da covjek odmori oci.

      Избриши