четвртак, 5. новембар 2015.

Lanin rođendan

Evo prošao nam je još jedan rođendan i mamina djevojčica je napunila 9 godina. Sad je već velika djevojka a kao da je juče bilo kad je bila mali namršteni zamotuljak. Mama je naravno bila zadužena za posluženje i tortu dekorisanu po njenoj želji. Ispod dekoracije je reforma takođe po Laninoj želji. Dekoracija je rađena dijelom od Minjinog fondana a dijelom od nekog kupovnog i moram priznati da je kupovni fondan daleko jednostavniji i pogodniji za rad tako da sam riješila da od sad figurice obavezno pravim od njega. Pored torte pravili smo i cupcakes samo sam izostavila maline i u fil sam dodala čokoladu za jelo i kuvanje. Krunice su pravljene od fondana kao na ovoj slici a na kraju smo oko svakog cupcakesa vezali i mašnu. Pored ovoga bili su tu i mafini sa borovnicama i eurokremom po ovom receptu, slane i slatke kiflice i mini pizze. Djeca su se fino častila i sudeći po tome kako su jeli meni je bio pun pogodak.



IMG_6478

IMG_6473

IMG_6451

IMG_6427

IMG_6425

IMG_6488

10 коментара:

  1. Bas si majstor za rodjendanske torte, ukrasi su jako lijepi, a princeza-muffins su prekrasni. Divna dekoracija. Lani zelim sretan rodjendan i svima puno srece!

    ОдговориИзбриши
  2. Divno! Srecan rodjendan princezi! :) Svaka čast za dekoraciju...

    ОдговориИзбриши
  3. Srecan rodjendanko maloj/velikoj princezi, a tortica je kao iz bajke... jako mi se svidjaju i kapkejksi za princezu!:)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! Sve je sama birala a onda sam ja par dana pravila ukrase od fondana i ostalo.

      Избриши
  4. Srecan rodjendan tvojoj djevojcici...divna torta - bravo mama!

    ОдговориИзбриши
  5. Divna torta, tako lijepo ukrašena! Sretan rođendan curici!

    ОдговориИзбриши