четвртак, 11. децембар 2014.

Srećan rođendan Pavle!



Danas je jednom malom Pavlu rođendan i to ne bilo koji već prvi rođendan. Pavle je mlađi sin moje kume a kako se kod nas kaže "kum nije dugme". Zbog toga sam ja riješila da mu napravim rođendansku tortu. Naravno sve što je moglo da krene naopako je krenulo naopako tako da sam u jednom momentu mislila da od torte neće biti ništa jer sam od treme pretanjila fondan pa je pukao i morala sam da ga pravim ponovo. Na kraju je ipak,uz pomoć mog dragog muža, sve ispalo dobro i torta je isporučena. Nadam se da će mali slavljenik i njegova mama biti zadovoljni. Torta je Moskva šnite koju sam pravila po isprobanom receptu sa bloga Coolinarija a koja se nama baš sviđa pa se nadam da će i kod kumova dobro proći. Čim budem imala presjek planiram da na blogu napišem i recept ali kad je ova torta u pitanju presjek je teško slikati jer se veoma brzo pojede. Fondan sam pravila po Minjinom receptu kojim sam takođe veoma zadovoljna. Medo je rađen po ovom tutorialu. Za kraj evo i malo sličica torte i još jednom puno sreće malom Pavlu.


IMG_2666


IMG_2669

6 коментара:

  1. Prelepa tortica i sve najlepse malom slavljeniku... bravo za kumu!:)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Tortu sam nekako skrpila i vidi se i sa slika da nije bas fino ravan fondan sa strane ali mislim da su kumovi bili zadovoljni a to je najvaznije. Dragi i Lana su bili na rodjendanu i kazu da su svi pohvalili i ukus.

      Избриши
  2. Odlična torta ,ja sam takođe radila fondan po Minjinom receptu ali nije mi uspjelo.Interesujeme gdje si kupila ovu oklagiju sa šarama .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam fondan pravila bar 10 puta do sad i svaki put mi je bio ok tako da mi nije jasno kako ti nije uspio. Oklagiju sam narucila sa www.aliexpress.com tamo imas svasta za rad sa fondanom a nisu ni skupi.

      Избриши
  3. Hvala na poverenju:) Nadam se da si zadovoljna.
    Tortica je preslatka. Baš dečija, lepa i vesela. Srećan rođendan slavljeniku !<3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ma torta je predobra jedna od mojih omiljenih i vec sam je par puta pravila do sad. Nije bas najsrecnije resenje za oblaganje fondanom zbog fila sa slagom ali ja sam se i pored toga odlucila za nju i kazu mi da su svi bili odusevljeni ukusom.

      Избриши