Odlazak u Kolašin za nas polako postaje tradicija. Ove godine smo proveli par dana u hotelu Bianca, šetali oko Bigradskog jezera, a uspjeli smo da odemo i na skijalište i uberemo malo divljih malina i jagoda. Od njih sam ja kasnije napravila tortu tati za rođendan a ono što je ostalo sam pomiješala sa borovnicama i napravila sok veoma interesantnog ukusa. Evo i par sličica za vas.
четвртак, 25. август 2016.
Kolašin
Odlazak u Kolašin za nas polako postaje tradicija. Ove godine smo proveli par dana u hotelu Bianca, šetali oko Bigradskog jezera, a uspjeli smo da odemo i na skijalište i uberemo malo divljih malina i jagoda. Od njih sam ja kasnije napravila tortu tati za rođendan a ono što je ostalo sam pomiješala sa borovnicama i napravila sok veoma interesantnog ukusa. Evo i par sličica za vas.
Пријавите се на:
Објављивање коментара (Atom)
Divne fotkice, priroda je prelepa, hvala sto ih podelila sa nama.:) p.s. drago mi je da te vidim, kao i celu tvoju ekipu... veliki pozdrav vam leti!:))
ОдговориИзбришиI za tebe pozdrav od ekipice
ИзбришиE, da... draga, nisam uspela da nadjem tvoju e-mail adresu na blogu, pa mi se molim te javi na mignonne-le@hotmail.com... volela bih da gostujes sa jednim recepticem u novom broju Hrono kuvara.:)
ОдговориИзбриши