четвртак, 25. август 2016.

Kolašin


Odlazak u Kolašin za nas polako postaje tradicija. Ove godine smo proveli par dana u hotelu Bianca, šetali oko Bigradskog jezera, a uspjeli smo da odemo i na skijalište i uberemo malo divljih malina i jagoda. Od njih sam ja kasnije napravila tortu tati za rođendan a ono što je ostalo sam pomiješala sa borovnicama i napravila sok veoma interesantnog ukusa. Evo i par sličica za vas.



IMG_8462

IMG_8470

IMG_8478

IMG_8482

IMG_8560

IMG_8564

IMG_8567

IMG_8594

IMG_8643

3 коментара:

  1. Divne fotkice, priroda je prelepa, hvala sto ih podelila sa nama.:) p.s. drago mi je da te vidim, kao i celu tvoju ekipu... veliki pozdrav vam leti!:))

    ОдговориИзбриши
  2. E, da... draga, nisam uspela da nadjem tvoju e-mail adresu na blogu, pa mi se molim te javi na mignonne-le@hotmail.com... volela bih da gostujes sa jednim recepticem u novom broju Hrono kuvara.:)

    ОдговориИзбриши